Bjarne Arnstein Brøndbo  Født 19 September  1964.(Jomfru)  Frontfigur  i D.D.E, Vokal Piano, og trekkspill, og munnspill.  Han er Norges beste vokalist, med en hærlig sangstemme. Og gjør en heidundranes god jobb på scena, ingen er så god som han...:)                                                                         

 

                            Arnt-Egil Rånes spiller gitar i D.D.E  Er en supergod Gitarist, ingen er bedre enn han. Født 20 April 1973(Væren) Er den yngste i bandet.  Knakande kjekk og trivelig kar..:)

 

          

 

 

            Eivind Bjørås Berre. Basist i D.D.E og webdisigner for dde.no  Er en søkkanes god basist, og trivelig kar. Han svare meg på alle mailer jeg send å "maser" om ting og tang. Er kjempegrei og trivelig (Vannmann)

                        Bård Jørgen "Bosse" Iversen Født 25 September (vekten)   spiller keybord/piano i D.D.E og er manager i bandet.

Han er en supergod pianist/keybord og en trivelg snill kar som er flink å svare meg på ting jeg lurer på, det skal han ha....:) 

                                                                                                                          

                       Frode Magnus Viken Født 30Mai 1955 (Væren)   Gitarist, Og Låtskriver i D.D.E han er en superflink låtskriver, som skriver de nydelige sangene.  Er en kjempetrivelig kar han, og lager de artige grimaser når jeg tar bilder under konsertene, artig sans for humor...:) og veldig trivelig                             

          Eskil Brøndbo Født 26 Januar 1970(vannmann)

                                                          spiller trommer i D.DE  han er Norges beste trommis, og en utrolig snill og god men litt skeptisk til en del ting er han. Og han har en god sangstemme...:)                          

            

Hjem